Elektro Büyücü Durdurulmayan Deste

Elektro Büyücü mücadele etkinliği başladı . Kazananın büyük ödül yanında bir adet Elektro Büyücü kazanacak olması gerçekten heyecan verici. İşte Elektro Büyücü ye en uygun deste.

Elektro büyücü deste

Elektro büyücü yenilmeyen desteElektro Büyücü etkinliği ile birlikte gerçekten oyun içinde yapabildikleriniz harika. Cehennem Ejderi ve Cehennem kulesinin artık en büyük düşmanı bu yeni kart. Her ikisini de yok edebildiği gibi rakibi oyalıyor ve harika bir şekilde vakit kazandırıyor.

Rakip yolladığı Golem , Kraliyet Devi , İskelet Devi , Dev , Pekka ve Lav Tazısı gibi kartları yavaşlatarak taktiksel olarak size zaman kazandırmakla beraber oyun gidişatını da olumlu yönde etkiliyor.

Her vuruşunda rakibin anlık durmasına neden olarak kart alana değil sadece o alandaki 2 karaktere vurabiliyor. Ayrıca kulelerin de anlık durması ve net 200 vurması oldukça iyi.

Ancak canı o kadar fazla olmayan kart Alev Topu ile direk yok olmaktadır.

Durdurulamayan Deste :

Elektro büyücü kazanma destesi
Sizde bu deste ile fazla zorlanmadan mücadele de 12 galibiyet yapabilir ve Elektro Büyücü sahibi olabilirsiniz.

Destenin Kullanımı :

Oyun başında iksiriniz dolduğu anca Lav Tazısı'nı köşeden salın , rakibin oynayışına göre Cehennem Kule'sini veya Barbarlar'ı ilk başta kullanabilirsiniz. Lav Tazı'sının arkasından Elektro Büyücü'sünü yollayın ve Lav Tazısı kuleye vurmaya başlayınca Klon Büyüsünü üzerine basın. Duruma göre defansif olarak Goblin Kulübe'sini başta veya ortalarda kullanabilirsiniz.

Yorumlar :

Yorum Gönder