Clash Royale Yeni Arena - Jungle Arena

clash royale orman arena

Clash Royale yeni update ile yeni arena yı oyuna eklemeye hazırlanıyor. 13 Ocak tarihinde yayınlanacak olan güncelleme gerçekten büyük özelliklerle geliyor. 


Güncellemede artık alışık olduğumuz 4 yeni kart olduğu gibi bağış sisteminde de bir takım değişiklikler geliyor.Lafı fazla uzatmadan yeni güncellemenin ayrıntılarına geçelim.

Yeni Arena (Orman Arena)

clash royale orman arena
Bu arena Donmuş Zirve(8 .Arena) ve Efsanevi Arena (9. Arena) arasına gelerek yeni 9. Arena pozisyonuna geçerek Efsanevi Arena 10. Arena konumuna geçecek.

2600 kupa ve üstü bu arenaya girebilecek ve 3000 kupadan sonra Efsanevi Arenaya geçilebilecek.






Yeni Kartlar 

dart goblin,savaş ram,goblin gang,icracı
Dart Goblin


Elektro Sihirbaz'ın serbest bırakılmasının ardından, Dart Goblin'in gelecek olduğunu göreceğiz. Bu garip goblin vasat istatistikleri var ama delice bir isabet hızı var. Sürü birliklerinin temizlenmesine karşı bir destek olarak kullanıldığında harikadır. Prensesle aynı odada oturan düşük HP havuzuna dikkat et.


İcracı

Dart Goblin'in kilidini açtıktan sonra, İcracı gelecektir. Bu kartın maliyeti 5 Elixir ve hava ve kara birimlerinde 140 kez iki kez anlaşma sağlıyor. Neden iki kere Aslında, birlik onun baltasını başlangıçtaki atışta ve geri dönüş sırasında düşmanları gözyaşı dökerken zarar gören bir bumerang gibi fırlatıyor. Kartın, bir Miner ile kıyaslanacak kadar ağır bir HP miktarı var; bu da yıpranmadan önce bir miktar hasar görebileceği anlamına geliyor.
Şimdi neden güçsüz görüyor? Basit, sadece 5 Elixir ile, artık yüksek HP havuzundan dolayı her zamanki büyülerinizi devre dışı bırakamadığınız bir AoE temizleyicisi var. Cephede bir tanker ile eşleştirilirse, bu kart bir şeridi kolaylıkla yıkabilir. Büyük potansiyelini görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Savaş Ram

Savaş Ram'ın kilidini açtıktan sonra Battle Ram yakında takip edecek. Temel olarak bir çift yumruk taşıyan iki barbar çift. Koç, iki barbar için birlik oluşturacak ve bu da birliklerin düşman binasına doğru şarj edilmesini sağlayacak ve yol boyunca birimleri görmezden gelecektir. Hedefine ram girdiğinde önemli miktarda hasar verir.

Goblin Gang

İlk çıkacak olan kart Goblin Gang'dır. Temelde Goblinler ve Mızrak Goblinler bir sürüdür, ancak daha düşük genel Elixir değeri vardır. Kart hem savunmada hem de hücumda harika - etkili bir şekilde dikkati dağıtmayan tanklar ve savunma binaları. Kuşatma kuşağını seviyorsanız, o zaman bu güverte bir zorunluluktur!

Yeni Bağış Sistemi 

Aslında bağış sistemi aynı olarak kalıyor ancak pazar günleri değişecek!

Pazar günleri artık Destansı kart istenilebilecek. İstek yapıldığında Ender kartlarda olduğu gibi bu isteğe 4 kart bağışlanabilecek.

Her destansı kart bağışı 10 exp ve 500 altın verecek.



Yorumlar :

Yorum Gönder